Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Ohio

Ingatlan eladó Ohio

Ohio északra fekszik Kanadával, délkelet Kentuckyval, keletre Pennsylvania és Nyugat-Virginia mellett, Indiával pedig nyugatra.

Meglepő módon az Ohio az Egyesült Államok legnépesebb országa és az ország 10. legsúlyosabban lakott országa. Élénk városai, virágzó környékei és sok embere van. Azok számára, akik azt gondolták, hogy Ohio egyszerűen a gazdaságok földje, egy bővülő államban, van néhány dolog, amit tudni kell.

Az ingatlanban minden helyzet van, és Ohio sok kereskedelmi bevétel, és érdekes ingatlanok vannak az Ohio-ban. Kiváló útrendszerrel rendelkezik, amely az ország tizedik legnagyobb autópálya rendszere.

2017 decembere óta az Ohio munkanélküliségi rátája 4,7% volt, csak kissé meghaladja az országos átlagot (4,2%), Cleveland városa pedig jóval magasabb, 6% körüli értéket regisztrált.

Az átlagos eladási ár 6,4% -kal nőtt az elmúlt évhez képest, de az Ohio-ban eladott ingatlanok száma ismét csökkent.

Columbus, Ohio fővárosa, Ohio State University otthona. Erős gazdasága és növekvő népessége van. Az elmúlt években Kolumbó lakóinak átlagos ára brusquely volt.

Cincinnati egy másik népszerű célpont Ohio. Növekvő népessége 298.800 fő, és ez lesz Ohio legnagyobb 3. városa és az Egyesült Államokban a 65. legnagyobb. Ez is a leggyorsabban növekvő gazdasági hatalom az Egyesült Államokban.

Cincinnati otthoni értékei 6,3% -kal emelkedtek az elmúlt évben, és várhatóan 3,2% -kal nőnek 2018-ra. Bár Ohio nagy része kevesebb leltárt és forró eladási piacot rögzít, a Cincinnati lakosai kiegyensúlyozottabb piacot élveznek, amely csak enyhe az eladóknak.

Számos oka van annak, hogy befektessünk a Cleveland ingatlanpiacra, és válasszuk az Ohio-t az eladó ingatlan keresésére.

Kanadai milliók érkeznek az Egyesült Államokba minden évben. Sokan egyszerűen nem veszik figyelembe az Egyesült Államokban. Cleveland olyan orvosi létesítményeket épít, amelyek megfelelnek ezeknek az orvosi turistáknak. Az orvosok, az ápolónők és az egészségügyi szakemberek a munkához közeli ügyeket vásárolják.

A stratégia másik változata az Ohio-ban eladásra szánt ingatlanok megvásárlása, különösen Cleveland-i ingatlanokban. Cleveland az egészségügyi és bio-tudományok üzleti gyorsítójaiba fektetett be, mint a Bio-Enterprise és az Egészségügyi Innovációs Központ. Azt várják, hogy az ilyen intézmények az egészségügyi szektorban újdonságok, elsősorban Cleveland, és abban a reményben, hogy Clevelandben kábítószereket és technológiákat találnak. A befektetők munkaköröket találhatnak a fejlesztés és értékesítés számára. A Circle University College Circle Cleveland egyik legmelegebb környéke. Ha egy vagy több családot talál a közelben, csatlakoztassa őket. Ezek az egyik leginkább kívánatos ingatlanok az Ohio-ban, különösen a Cleveland ingatlanpiacon. A nyugati oldalon lévő Cleveland-i ingatlanpiacnak jelentős növekedést kell mutatnia. A nyugati oldalon található luxus bérleti díjak valószínűleg a terület újjáéledésének kezdete. Cleveland felújítja hosszú partját a vízparton. Az ötvenéves terv már befejezte az utazást a Nyugat 3. és Kelet-18. utcáin. A felújítás magában foglalja a tengerparti infrastruktúra helyreállítását, mint a hidak, csatornák és mesterséges területek. A feltárt tópályák kívánatos területek, amelyek előnyöket nyújtanak a Cleveland ingatlanpiachoz képest.

  •  
    Mozgás Ohio-ba. Expatriate és Ohio-ban él

      A legszebb és élhetőbb országok közül a csillagok és a csíkok között kétségtelenül azonosítjuk a valóban egyedülálló valóságot. A Columbus fővárosa és érdekes története különböző nézőpontokból, a mini útmutatónk által lefedett terület Ohio. Az egyetlen amerikai állam, amely nem rendelkezik tégl ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 28168

Eladás Egyéb (kereskedelmi ingatlan), Ohio, Summit County, Akron, Rolling Acres

18,278,476,331.36HUF
Eladás
Egyéb (kereskedelmi ingatlan)

0.19 m²
Az egyik legnagyobb bevásárlóközpontok rendelkezésre az egész Egyesült Államokban. EB-5 vízum Lehetséges, 140 kiskereskedelmi üzletek, 2000 ft-mázoló ...
Cod. 10702

Eladás Villa, Ohio, Cincinnati, Lockland, 710 Maple Ct

14,586,224.11HUF
Eladás
Villa

1300 m²
$ 51K Equity. Szuper olcsó Cincinnati
UNAVAILABLE
Cod. 3487

Eladás Villa, Ohio, Cleveland, Cleveland, Cleveland

2,010,632,396.45HUF
Eladás
Villa

378 m²
A salehouse.
UNAVAILABLE
Cod. 3485

Eladás Villa, Ohio, Columbus, Miami-Ohio, Columbus

584,911,242.60HUF
Eladás
Villa

303 m²
Eladó
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB